December 9, 2023

FRA “BESTEFARS KLIMASANNHET MINI-ISTID” HTTPS://MINIISTID.BLOGG.NO.

 

FRA “BESTEFARS KLIMASANNHET MINI-ISTID” HTTPS://MINIISTID.BLOGG.NO. NOBELPRISTAGAREN I FYSIK IVAR GIAEVER ÄR EN AV ALLA FORSKARE SOM PÅ GODA GRUNDER ANSER ATT IPCC/ROCKSTRÖM/GRETA HAR FEL ANGÅENDE KLIMATHOTET/CO2. SVERIGE ÄR ETT MÄRKLIGT LAND, FÖRST GER MAN IVAR GIAEVER NOBELPRISET I FYSIK, SEDAN REGISTRERAR MAN SAMME MAN SOM HÖGERFANATIKER OCH OPÅLITLIG NÄR HAN PÅSTÅR ATT IPCC HAR FEL.

Edit“Fra “Bestefars Klimasannhet Mini-Istid” https://miniistid.blogg.no. NOBELPRISTAGAREN I FYSIK IVAR GIAEVER ÄR EN AV ALLA FORSKARE SOM PÅ GODA GRUNDER ANSER ATT IPCC/ROCKSTRÖM/GRETA HAR FEL ANGÅENDE KLIMATHOTET/CO2. SVERIGE ÄR ETT MÄRKLIGT LAND, FÖRST GER MAN IVAR GIAEVER NOBELPRISET I FYSIK, SEDAN REGISTRERAR MAN SAMME MAN SOM HÖGERFANATIKER OCH OPÅLITLIG NÄR HAN PÅSTÅR ATT IPCC HAR FEL.”

Hvorfor hører ikke flere på de som vet hva de prater om. 18 år med flat temperatur viser at CO2-utslippene ikke er så viktig for klimaet likevel. Når CO2-utslippene har økt sterkt uten at kloden blir varmere, så avkrefter det teorien om at CO2 er så viktig, ifølge Giæver.

Nobelprisvinneren møter motstand fra fysiker Bjørn Samset i forskningsstiftelsen Cicero. Samset er enig i at målingene viser at temperaturen ikke har økt på landoverflaten de siste 18 årene, men kaller det en interessant pause. Det kaller jeg å omformulere svaret så det ikke heter å lyve. Og fra 2016 har den sunket.
Etter dette programmet er Giæver boikottet av norsk media. Det er ikke de to røde politikerne lenger ut i programmet.

https://www.tv2.no/a/7010201/…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *